Vraag direct ons inspiratieboek aan!

6 Kavels Rijnsburg


De verkoop van zes nieuwe kavels aan Het Nieuwe Lint in Rijnsburg is gestart. Het is dé plek om helemaal naar eigen inzicht uw unieke droomvilla te laten realiseren.
 
Het Nieuwe Lint
Welkom thuis aan Het Nieuwe Lint! Hier gaat u gegarandeerd heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen. In deze sfeervolle, kleinschalige villawijk zijn zes prachtige kavels te koop van 385 tot ruim 500 vierkante meter groot. Vier van de kavels hebben zelfs een privé ligplaats aan de Vliet. Deze unieke locatie ligt in een landelijke, ruimtelijke omgeving, met veel natuur en dichtbij het strand. Een plek die garant staat voor rust en ruimte, met alle voorzieningen binnen handbereik. 
 
Meer weten?
Hebt u interesse in een kavel en wilt u meer weten over Het Nieuwe Lint? Bezoek dan de speciale website. En wie weet zitten we dan binnenkort samen aan tafel om van uw droomhuis werkelijkheid te maken.

Kavels Rijnsburg

Op zoek naar woninginspiratie?
Bent u op zoek naar woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan met talloze woningontwerpen in elke stijl! Laat u inspireren door onze architecten!

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag