Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

6 Kavels Rijnsburg

De verkoop van zes nieuwe kavels aan Het Nieuwe Lint in Rijnsburg is gestart. Het is dé plek om helemaal naar eigen inzicht uw unieke droomvilla te laten realiseren.
 
Het Nieuwe Lint
Welkom thuis aan Het Nieuwe Lint! Hier gaat u gegarandeerd heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen. In deze sfeervolle, kleinschalige villawijk in Rijnsburg zijn zes prachtige kavels te koop van 385 tot ruim 500 vierkante meter groot. Vier van de kavels hebben zelfs een privé ligplaats aan de Vliet. Deze unieke locatie ligt in een landelijke, ruimtelijke omgeving, met veel natuur en dichtbij het strand. Een plek die garant staat voor rust en ruimte, met alle voorzieningen binnen handbereik. 
 
Meer weten over de kavels in Rijnsburg?
Hebt u interesse in een kavel en wilt u meer weten over Het Nieuwe Lint in Rijnsburg? Bezoek dan de speciale website. En wie weet zitten we dan binnenkort samen aan tafel om van uw droomhuis werkelijkheid te maken.

Kavels Rijnsburg

Ultiem woongenot en duurzaamheid

Bent u voor uw luxe villa op zoek naar ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover informeren.

Livingstone bijna 40 jaar een begrip in Nederland

Livingstone is al bijna 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel klanten blij kunnen maken met hun eigen droomvilla: een villa die aan al hun wensen voldoet.

Op zoek naar woninginspiratie?
Bent u op zoek naar woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan met talloze woningontwerpen in elke stijl! Laat u inspireren door onze architecten!

❮ Naar nieuwsoverzicht