Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+
"We wilden niets standaard" - Villa Hellevoetsluis -

Villa Hellevoetsluis

Deze exclusieve Livingstone villa is een combinatie van verschillende stijlen. Landelijke, kubistische en industriële invloeden zijn hier in 1 ontwerp gevangen. De woning is een mooie mix van een lichte plint met hoge accenten in het midden en een donkere bovenlaag. Het is kubistisch dat door de rieten kap neigt naar het landelijke, maar door de aluminium nok strak en modern blijft.

Villa Hellevoetsluis - Livingstone villabouw

Grote betonnen stepping stones leiden richting de voordeur van de villa. Daarachter is de hal met warme kleuren en het licht dat via taatsdeuren binnenvalt. Achter die deuren is direct de eethoek in een hoge ruimte waar de hoge glazen gevel uitzicht biedt op de tuin met daarachter een brede watergang. De grof gemetselde wand geeft deze hoek een industriële sfeer. De centrale trap is onder open heeft zo toegang tot de keuken met luxe goud/bronzen uitstraling. De woonkamer is gerealiseerd op de eerste verdieping. Hier is een prachtig uitzicht over het weids polderlandschap. Op de begane grond is wel een wellness ruimte met zwembad gecreëerd. Deze mix van stijlen en afwijkende verdeling van ruimten is ontstaan in samenspraak met onze opdrachtgevers.

exclusief wonen

“We wilden niets standaard. De trap wilden we dus niet in de hal. Samen met de woonkamer op de verdieping kreeg de hele indeling een twist. Iedere ruimte heeft een eigen actie en tussen de ruimten is er interactie. Door de combinatie van modern, landelijk en industrieel gebeurt er veel. De staalconstructie en de betonnen tussenvloeren wilden we laten zien. Door warme en rijke materialen te gebruiken voor afwerking en stoffen, is het luxe geheel geworden. De afwijkende vormen maken de villa constructief lastig om te ontwerpen en bouwen. Livingstone blijkt die expertise wel te hebben.

wellness

Ultiem woongenot en duurzaamheid

Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland

Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Villa bouwen? Kies voor Livingstone!

Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe woning? Maak dan eens een afspraak op ons inspiratieplein in Breda. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Plan uw afspraak via 076 – 5735 735 of info@livingstone.org.

Bent u nog op zoek naar meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.