Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+
"Het totaal hadden we nooit zelf kunnen bedenken" - Villa Leidschendam -

Villa Leidschendam

Een dijkwoning levert altijd een bijzondere woning op. Dankzij de grote hoogteverschillen kunnen woonlagen worden gewisseld en ruimten een andere functie of beleving krijgen. Dat is ook gelukt bij Villa Leidschendam. Aan de voorzijde lijkt het geen dijkwoning omdat de voortuin op hetzelfde niveau doorloopt naar de voordeur. Het risaliet, de vooruitstekende gevelpartij met houten afwerking die over de gehele hoogte doorloopt, trekt hier direct de aandacht.

Recensie Livingstone villabouw - woning, huis, villa

De woonwensen van onze opdrachtgevers waren snel duidelijk. “Onze wensen waren een kantoor aan huis en een inpandige bed & breakfast. We wisten ook al snel dat we een moderne stijl wilden met veel daglicht en ramen zodat we maximaal van het uitzicht konden genieten. We wilden ook graag hoogte en ruimte beleven. Dat begint al in de hoge hal. In de woonkamer is dat door het puntdak van ruim vijf meter hoog. Om het toch knus te houden, hebben we het halverwege verlaagd. Zo ontstaat een warme zithoek en hebben we boven een extra kamer.

De slaapkamer, het kantoor en de bed & breakfast zijn onder de begane grond gerealiseerd. Hier heerst koelte en rust en hier vandaan is het mogelijk om de diepe tuin in de lopen. De veranda met terras is bewust op de begane grond gehouden, zodat deze ook makkelijk toegankelijk is en er vrij uitzicht is.

“Voor de keuken vonden we het belangrijk dat er open contact is met de eetkamer. We wilden graag een groot kookeiland met een geïntegreerde bas. Dat soort zaken konden we zelf goed bedenken, maar we wilden alle zaken eromheen niet zelf regelen. Daarom zijn we bij Livingstone uitgekomen. Zij begrepen al snel wat we in gedachten hadden. In het gehele proces waarbij je allerlei beslissingen moet nemen, denken zij ook vooruit. Daardoor volgt de ene keuze logisch op de volgende. Nu de woning af is zijn we er ontzettend blij mee en kunnen we alleen maar concluderen dat het totaal nooit zelf hadden kunnen bedenken.”

interieur

Ultiem woongenot en duurzaamheid

Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland

Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe woning? Maak dan eens een afspraak op ons inspiratieplein in Breda. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Plan uw afspraak via 076 – 5735 735 of info@livingstone.org.

Bent u nog op zoek naar meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.