Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+
"Deze Livingstone woning is helemaal voor deze kavel ontworpen" - Villa Zeist -

Villa Zeist

Een oude woning op een groot stuk grond kan al tot de verbeelding spreken om er de ideale villa op te bouwen. Zo zagen onze opdrachtgevers tijdens hun vele wandelingen vanaf een landelijk dijkje het helemaal voor zich hoe daar hun droomhuis zou kunnen staan.

huis bouwen - villa, woning - Livingstone villabouw

“We kwamen Livingstone op een beurs tegen. De eerste gesprekken met architect Marco Bakkers verliepen goed. Livingstone kan goed een basis wegzetten waarbij je de mogelijkheid krijgt om je eigen ideeën toe te voegen of het ontwerp aan te passen. Het moest in ieder geval een villa met een rieten kap worden. Ook wilden we graag voorzieningen voor onze sportieve hobby’s en een bijgebouw met zwembad realiseren.

bijgebouw huis

Binnen wilden we verschillende ruimtes die samen één geheel vormen. We wilden taatsdeuren die de ruimtes visueel met elkaar verbinden en we wilden graag een open haard. We hebben veel gehad aan de vele tips, waar we onze eigen draai aan konden geven. Wij gingen daarin best ver, zoals de draairichting van de deuren, de plek van de lichtpunten en de stekkerdozen. Dat moet allereerst praktisch zijn, maar vervolgens ook in het interieur passen. Het zijn de details, maar wel allemaal zaken die je maar een keer goed kunt doen. Het resultaat is een geslaagd geheel met alle ruimtes die op elkaar zijn afgestemd en logisch op elkaar aansluiten. De entree met de trap die halverwege naar twee kanten loopt vinden we zelf erg mooi.”

woningontwerp architect

Ultiem woongenot en duurzaamheid

Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland

Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Villa bouwen? Kies voor Livingstone!

Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe woning? Maak dan eens een afspraak op ons inspiratieplein in Breda. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Plan uw afspraak via 076 – 5735 735 of info@livingstone.org.

Bent u nog op zoek naar meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.