Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+
"Wij genieten iedere dag van onze Livingstone woning" - Villa Wateringen -

Villa Wateringen

Deze unieke, eigentijdse Livingstone villa is symmetrisch ontworpen met veel aandacht voor detail.

Dankzij de combinatie van de lichte gevelstenen en grijze plint krijgt de woning een elegant karakter. De opdrachtgevers hebben gekozen voor een Hilversums formaat gevelsteen. Door deze lange, slanke gevelsteen oogt de woning extra stijlvol. De verspringende gevels en kapvorm geven dit exclusieve ontwerp een speelse uitstraling. De zinken dakkapellen maken het ontwerp helemaal af.

“We zijn heerlijk ontzorgd door onze architect René Heuvelink. Hij heeft onze woonwensen perfect weten te vertalen en we zaten helemaal op één lijn. Onze woonwensen waren een licht huis met veel natuurlijk lichtinval, waar we vanuit elke ruimte uitzicht hebben op de tuin. Daarnaast was een ruime opzet, waardoor we wonen en werken goed kunnen combineren, een vereiste. René heeft deze wensen weten te vertalen naar ons geweldige nieuwe huis.

Het gehele traject is ons prima bevallen. Het alles onder één dak concept paste perfect bij ons en we zijn dan ook heerlijk ontzorgd door Livingstone. Ook de samenwerking met onze aannemer Bouwmaatschappij Tizo verliep goed en afspraken werden nagekomen. Dankzij het soepele ontwerp- en bouwtraject genieten wij nu iedere dag van onze Livingstone woning!”

villa

Ultiem woongenot en duurzaamheid

Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland

Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Villa bouwen? Kies voor Livingstone!

Heeft u ook bouwplannen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe huis? Plan dan een afspraak op ons inspiratieplein in Breda. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Maak uw afspraak via 076 – 5735 735 of info@livingstone.org.

Bent u nog op zoek naar meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.