Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Krekenbos

Heerlijk wonen in een groene omgeving

Wonen in Krekenbos betekent heerlijk ruim wonen in een groene omgeving met veel bomen. Hier wordt u omringd door de rust en ruimte van uitgestrekte polders en weidse landschappen. In Krekenbos kunt u heerlijk ontspannen wonen en recreëren. Een toplocatie voor uw nieuwe droomhuis, laat u inspireren door onderstaande woningontwerpen.

Onze architecten maken voor u graag een woningontwerp op maat, perfect passend bij uw persoonlijke woonwensen. Livingstone ontzorgt u volledig; vanaf de allereerste ontwerpschets tot en met het feestelijke moment van oplevering. Wij vinden het belangrijk dat u volop geniet van het bouwproces en daarom begeleiden en adviseren we u bij elke stap. Zo kunt u heel ontspannen de juiste keuzes maken op comfort- en afwerkingsniveau. Samen met onze interieurontwerpster en onze woonconceptpartners worden ook de ontwerpen voor uw interieur, keuken, badkamer, haard, elektra en tuin op elkaar afgestemd, zodat u zeker weet dat alle aspecten van uw nieuwe woning samen een mooi geheel vormen.

Duurzaam bouwen en wonen

Een Livingstone woning is standaard uitgerust met een efficiënte en uiterst stille luchtwarmtepomp. Hiermee verwarmt én koelt u uw woning volledig elektrisch. Geheel gasloos dus!  Het spreekt voor zich dat uw villa goed geïsoleerd is en dat ook zonnepanelen ook in het woningontwerp zijn opgenomen. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om u woning nog duurzamer te maken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw woning zo energiemogelijk te maken. Zo kunt u optimaal genieten van alle luxe en comfort die uw nieuwe woning u te bieden heeft. Welkom thuis!

Wonen op een toplocatie

10 bouwkavels
wonen in een waterrijke omgeving
Alle voorzieningen dichtbij
Krekenbos

De 10 bouwkavels van nieuwbouwproject Krekenbos in Zuidland zijn gelegen in een groene- en waterrijke omgeving. Zuidland is een moor dorp met een historisch centrum, omringd door schitterende natuur, prachtige kreken en prachtige vergezichten.

Grote plaatsen als Spijkenisse en Hellevoetsluis liggen nabij en binnen een half uur staat u vanuit Krekenbos in Rotterdam. Zo heeft u alle voorzieningen, zoals sportverenigingen, winkels, basisscholen, een openluchtzwembad en diverse horecagelegenheden  binnen handbereik!

Maak een afspraak met een architect

Onze architecten brengen uw persoonlijke woonwensen en -ideeën al schetsend tot leven. Uw eigen specifieke voorkeuren staan hierbij voorop bij het ontwerp van de woning. Of u nu voorkeur heeft voor een landelijke woning met een prachtige rieten kap of toch meer voelt voor een moderne of klassieke woning. Onze architecten is niets te gek. Uiteraard houden zij bij het ontwerp ook rekening met factoren als de kavelgrootte, bouwvoorschriften, stand van de zon en (toekomstige) bewonerssamenstelling. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk kunt genieten van de comfort in uw droomhuis. Plan een vrijblijvende afspraak in via onderstaand formulier en kom langs op ons inspiratieplein!