Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Maak kennis met onze vaste bouwpartner: Aannemingsbedrijf Houterman

Om de hoogste bouwkwaliteit te kunnen blijven garanderen, werkt Livingstone graag langdurig samen met vertrouwde bouwpartners. Hierdoor zijn we goed op elkaar ingespeeld en kunnen we middels een efficiënte werkwijze uw droomvilla realiseren. Met genoegen stellen wij onze vaste bouwpartner Aannemingsbedrijf Houterman aan u voor.

Zorgeloos genieten door aannemingsbedrijf Houterman

Wilt u een nieuw huis laten bouwen? Een woning waarin u straks met veel plezier en zonder zorgen kunt wonen? Aannemingsbedrijf Houterman neemt u alles uit handen en realiseert uw droomhuis. Zo kunt u heerlijk, zorgeloos genieten, zowel van de bouw als na oplevering, net zoals u van ons gewend bent bij Livingstone.

Daarbij denkt aannemingsbedrijf Houterman graag met u mee en zullen ze u adviseren over de mogelijkheden die passen bij uw specifieke woonwensen. Dankzij het vaste team op de bouwplaats bent u verzekerd van een goed contact en een gewaarborgde kwaliteit. Het team van het aannemingsbedrijf zorgt voor een fijne communicatie en een goed verloop van het gehele bouwtraject.

Houterman - Livingstone villabouw

Uw wensen gerealiseerd

Welke bouwstijl uw nieuwe woning ook heeft, van woonboerderij tot een strak vormgegeven kubistische villa, aannemingsbedrijf Houterman heeft ruime ervaring in luxe villabouw. Zij zorgen ervoor dat uw wensen worden omgezet in werkelijkheid. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Bij elke opgeleverde woning wordt er met trots teruggekeken op het resultaat, maar zeker ook op het gehele traject.

Uw droomhuis laten bouwen door Livingstone en Aannemingsbedrijf Houterman?

Kijkt u ernaar uit om uw eigen royale villa op maat te laten bouwen, samen met Livingstone en Aannemingsbedrijf Houterman? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan. Wilt u meer inspiratie voor villabouw? Naast het inspiratieboek vindt u op onze website ook diverse villa’s die wij samen met Aannemingsbedrijf Houterman gerealiseerd hebben. Laat u inspireren, wij ontwerpen en realiseren graag de woning van uw dromen!

❮ Naar nieuwsoverzicht