Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Maak kennis met onze vaste bouwpartner: Hendrikx en Spruit

Livingstone werkt graag langdurig samen met vertrouwde bouwpartners, zodat we onze klanten altijd de hoogste bouwkwaliteit kunnen garanderen. Een langdurig partnerschap zorgt ervoor dat we goed op elkaar ingespeeld zijn, waardoor we efficiënt voor u te werk kunnen gaan om uw droomvilla te realiseren. Met genoegen stellen wij onze vaste bouwpartner Hendrikx en Spruit aan u voor.

Livingstone bouwpartner voor Midden Nederland

Een eigen huis bouwen, is de wens van velen: een droomvilla realiseren dat aan al uw persoonlijke wensen en eisen voldoet. Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit Montfoort is de Livingstone bouwpartner voor Midden Nederland en zorgt ervoor dat het gehele bouwproces soepel verloopt.

Zo ziet het bouwproces met Hendrikx en Spruit en Livingstone eruit

Nadat u definitief akkoord bent gegaan met het ontwerp van Livingstone’s ontwerpers en architecten, is het tijd om uw droomhuis te gaan realiseren. Zodra de aannemingsovereenkomst is getekend en de omgevingsvergunning onherroepelijk is verklaard, kan met de daadwerkelijke bouw begonnen worden.

Hendrikx en Spruit - Livingstone villabouw

Livingstone bestelt het casco en Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit treft de voorbereidingen voor de bouw. Omdat u bij het bouwbedrijf één vast aanspreekpunt heeft, gaat hierbij geen detail aan onze aandacht verloren. Hun kundige vakmensen zorgen ervoor dat uw droomontwerp ook een perfect droomhuis wordt.

Na oplevering voert Woningborg een grondige kwaliteitscontrole uit en wordt u uitgenodigd voor het feestelijk moment van oplevering!

Uw droomhuis laten bouwen door Livingstone en Hendrikx en Spruit?

Kijkt u ernaar uit om uw eigen royale villa op maat te laten bouwen, samen met Livingstone en Hendrikx en Spruit? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan. Wilt u meer inspiratie voor villabouw? Naast het inspiratieboek vindt u op onze website ook diverse villa’s die wij samen met het bouwbedrijf gerealiseerd hebben. Laat u inspireren, wij ontwerpen en realiseren graag de woning van uw dromen!

❮ Naar nieuwsoverzicht