Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Maak kennis met onze vaste bouwpartner: Janssen Bouwen | Ontwikkelen

Livingstone selecteert nauwkeurig haar langdurige bouwpartners, zodat we in de toekomst een uitstekende bouwkwaliteit kunnen blijven garanderen. Dit heeft als voordeel dat we uw droomhuis op een zo efficiënt mogelijke manier kunnen realiseren omdat we goed op elkaar zijn ingespeeld. Met genoegen stellen wij onze vaste bouwpartner Janssen Bouwen | Ontwikkelen aan u voor.

Familiebedrijf Janssen Bouwen | Ontwikkelen

Janssen Bouwen | Ontwikkelen is een echt familiebedrijf dat al sinds 1926 bestaat. Op dit moment is de derde generatie Janssen aan zet om dit familiebedrijf te runnen en dat doen ze met groot succes. Dankzij jarenlange ervaring is het bedrijf in staat om een flexibele werkwijze te hanteren waarbij ze constant op zoek zijn naar innovatieve en duurzame oplossingen. Klantgerichtheid en ontwikkeling staan bij dit familiebedrijf hoog in het vaandel.

Janssen Bouwen | Ontwikkelen - Livingstone villabouw

‘Uw persoonlijke bouwer’

Bij Janssen Bouwen | Ontwikkelen zijn ze gespecialiseerd in de particuliere woningbouw en weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om een luisterend oor te bieden aan de opdrachtgever; uw persoonlijke wensen. Omdat ze zich zo flexibel opstellen kunnen ze inspelen op al uw vragen.

Met vakmanschap, kennis en kunde realiseren zij dagelijks droomprojecten in verschillende stijlen en afmetingen. Iedereen draagt letterlijk een steentje bij aan uw bouwproject. Als middelgroot en regionaal opererend bouwbedrijf houdt Janssen Bouwen | Ontwikkelen zich bezig met verder doorontwikkelen terwijl u kunt genieten van een ‘ontzorgd’ project. Dit gaat uitstekend samen met Livingstone, waar u dit ontzorgde gevoel wellicht al hebt kunnen ervaren.

Uw droomhuis laten bouwen door Livingstone en Janssen Bouwen | Ontwikkelen?

Kijkt u ernaar uit om uw eigen royale villa op maat te laten bouwen, samen met Livingstone en Janssen Bouwen | Ontwikkelen? Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan. Wilt u meer inspiratie voor villabouw? Naast het inspiratieboek vindt u op onze website ook diverse villa’s die wij samen met Janssen Bouwen | Ontwikkelen gerealiseerd hebben. Laat u inspireren, wij ontwerpen en realiseren graag de woning van uw dromen!

❮ Naar nieuwsoverzicht