Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Een notariswoning bouwen met Livingstone?

Wilt u een notariswoning bouwen? Dan bent u bij Livingstone aan het juiste adres! Livingstone bouwt notariswoningen door heel Nederland.

Rijke detaillering en gebruik van luxe materialen zijn slechts enkele kenmerken van een notariswoning. Daarnaast is een notariswoning geschikt om functioneel in te delen als toekomstbestendige woning. Dit woningtype is erg populair onder onze jonge senioren. De woning wordt namelijk vaak gebouwd met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De aantrekkelijke stijl in combinatie met een levensloopbestendige indeling zorgen ervoor dat u jarenlang plezier heeft van uw levensloopbestendige woning.

Notariswoning Villa Zoetermeer groot Livingstone villabouwBij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht!

In ons inspiratieboek en op onze website tonen wij u verschillende soorten villa’s ter inspiratie voor uw bouwplannen.

Heeft u wensen die niet in lijn liggen met een van onze inspiratievilla’s? Geen probleem! Samen met een architect wordt een volledig nieuw ontwerp gemaakt. Natuurlijk kijken we hierbij altijd naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is.

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Notariswoning bouwen? Livingstone is al 40 jaar een begrip in Nederland

Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Een eigen notariswoning bouwen?

Bent u overtuigd en wilt u een eigen notariswoning laten bouwen? Ga dan voor een villa van Livingstone. Wij realiseren graag samen met u de villa van uw dromen! Livingstone bouwt geen standaard prefab woning. Wij bouwen in heel Nederland prefab casco woningen met een traditioneel afgewerkte buitenkant.

Wilt u meer weten? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak met een van onze architecten op ons inspiratieplein.

❮ Naar nieuwsoverzicht