Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Schets van de maand: CLT-woningen te Holten

Op een uitgestrekt landgoed staan twee indrukwekkende schuurwoningen die opvallen door hun eenduidige kapvorm en robuuste uitstraling. De luxe, ruime villa’s zijn zorgvuldig ontworpen met een combinatie van een natuursteen plint en houten gevels, wat zorgt voor een harmonieuze integratie in het landschap. Grote overstekken accentueren de strakke lijnen van de architectuur en creëren beschutte buitenruimtes. De woningen maken gebruik van een innovatieve CLT-structuur (Cross-Laminated Timber), wat bijdraagt aan hun duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De kijklijnen vanuit de villa’s bieden adembenemende uitzichten over het omringende groen, waardoor binnen- en buitenruimte naadloos in elkaar overlopen. Deze uitzonderlijke woningen combineren modern comfort met een natuurlijke en verfijnde uitstraling.

Welkom thuis

Deze woning is meer dan slechts een architectonisch statement; het vertelt een verhaal van een verbintenis met de omgeving, met elkaar en met het comfort van thuis. Een plek waar moderne esthetiek hand in hand gaat met een gevoel van warmte en samenzijn, en waar elke glaspartij een uitnodiging is om de pracht van het leven te omarmen. Welkom thuis, waar architectuur een verhaal vertelt dat gaat over meer dan alleen stenen en glas.

Huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Al onze woningen worden door onze architecten en ontwerpers op maat ontworpen voor onze opdrachtgevers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat perfect voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Plan gerust een vrijblijvende afspraak in met een van onze architecten. U bent van harte welkom op ons inspiratieplein in Breda. Wij zijn bereikbaar via 076 – 5735 735 en info@livingstone.org.

Bent u nog op zoek naar meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.

Download het gratis inspiratieboek boordevol wooninspiratie

Download inspiratieboek
❮ Naar nieuwsoverzicht