Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Schets van de maand: Villa Den Haag

Deze royale, open woning kent enkele opvallende kenmerken zoals de verspringende gevels, het witte strakke stucwerk in combinatie met de houten delen, de grote glaspartijen, en de ruime overkapping en dakterrassen. Ook de indeling is ruim van opzet, met op de begane grond een woonkamer, zitkamer en woonkeuken.

Dankzij de dubbele berging en bijkeuken wordt nog extra ruimte gecreëerd. De eerste verdieping is luxe ingericht met maar liefst 4 slaapkamers. Al deze kamers hebben een eigen inloopkast én badkamer! Daarnaast is hier ook een fitnesskamer en een wasruimte gerealiseerd en heeft u toegang tot 2 dakterrassen.

Welkom thuis

Deze woning is meer dan slechts een architectonisch statement; het vertelt een verhaal van een verbintenis met de omgeving, met elkaar en met het comfort van thuis. Een plek waar moderne esthetiek hand in hand gaat met een gevoel van warmte en samenzijn, en waar elke glaspartij een uitnodiging is om de pracht van het leven te omarmen. Welkom thuis, waar architectuur een verhaal vertelt dat gaat over meer dan alleen stenen en glas.

Huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Al onze woningen worden door onze architecten en ontwerpers op maat ontworpen voor onze opdrachtgevers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat perfect voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Plan gerust een vrijblijvende afspraak in met een van onze architecten. U bent van harte welkom op ons inspiratieplein in Breda. Wij zijn bereikbaar via 076 – 5735 735 en info@livingstone.org.

Bent u nog op zoek naar meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.

Download het gratis inspiratieboek boordevol wooninspiratie

Download inspiratieboek
❮ Naar nieuwsoverzicht