Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Schets van de maand: Villa Muiden

De woning is ontworpen in een moderne stijl met daarbij veel aandacht voor materiaalgebruik en detail. Op de begane grond is de woning voorzien van een zandkleurige steen waarboven een donker volume is geplaatst bestaande uit een metalen gevel en dakbedekking in combinatie met stucwerk.

Aan de achterzijde van de woning zijn de grote gevelkozijnen aanwezig voor het ultieme uitzicht naar het water. Dit resulteert in een prachtige woning waar de bewoners heerlijk kunnen wonen en genieten van alle luxe en comfort.

Welkom thuis

Deze woning is meer dan slechts een architectonisch statement; het vertelt een verhaal van een verbintenis met de omgeving, met elkaar en met het comfort van thuis. Een plek waar moderne esthetiek hand in hand gaat met een gevoel van warmte en samenzijn, en waar elke glaspartij een uitnodiging is om de pracht van het leven te omarmen. Welkom thuis, waar architectuur een verhaal vertelt dat gaat over meer dan alleen stenen en glas.

Huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Al onze woningen worden door onze architecten en ontwerpers op maat ontworpen voor onze opdrachtgevers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat perfect voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Plan gerust een vrijblijvende afspraak in met een van onze architecten. U bent van harte welkom op ons inspiratieplein in Breda. Wij zijn bereikbaar via 076 – 5735 735 en info@livingstone.org.

Bent u nog op zoek naar meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.

Download het gratis inspiratieboek boordevol wooninspiratie

Download inspiratieboek
❮ Naar nieuwsoverzicht