Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Huis bouwen? Stap voor stap naar uw droomwoning met Livingstone

Wilt u een huis bouwen? Livingstone ontzorgt u graag bij het realiseren van uw droomvilla. Wij begeleiden u bij uw keuzes gedurende het gehele traject! Het creëren van uw droomvilla begint bij het maken van een goed ontwerp, gevolgd door het maken van de juiste keuzes op afwerkings- en comfortniveau. Om uw droomvilla te kunnen realiseren, is een goede planning heel belangrijk. In dit artikel vertellen we u er meer over.

landelijk wonen

Stap voor stap naar uw droomwoning

  • Onze specialisten begeleiden en ontzorgen u volledig. Tijdens de verschillende afspraken maken we de plannen samen steeds concreter.
  • We zorgen dat de welstandscommissie uw ontwerp goedkeurt en dat alle vergunningen zijn geregeld. Daar hebt u geen omkijken naar.
  • Samen met onze partner Geijsel Kroon helpen we u bij het verkrijgen van de juiste financiering en het tijdig aanleveren van de benodigde stukken.
  • Samen met onze woonconceptpartners gaat u aan de slag om ontwerpen te maken voor uw interieur, keuken, badkamer, haard, verlichting en tuin.
  • De bouwplaats-specialist checkt de kavel, neemt maatregelen voor nutsvoorzieningen, riolering en fundering. De constructeur berekent de fundering.
luxe wonen

Grip op de planning

Als u nu de Livingstone app downloadt, hebt u de planning altijd bij de hand. Zo houdt u heel gemakkelijk overzicht en weet u wanneer u tijd moet vrijhouden voor een afspraak met uw architect. Of met de ontwerper van bijvoorbeeld uw tuin of keuken. Bovendien leest u hier hoe u zich op elk gesprek voorbereidt en vindt u er de documenten die u daarvoor eventueel nodig heeft. Ook fijn: is er iets klaar, dan kunt u dat in de app meteen afvinken.

Download hier de planning

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Een huis laten bouwen?

Bent u overtuigd en wilt u een eigen huis laten bouwen? Ga dan voor een villa van Livingstone. Wij realiseren graag de villa van uw dromen!

Wilt u meer weten? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak met een van onze architecten op ons inspiratieplein.

❮ Naar nieuwsoverzicht