Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Huis bouwen? Stap voor stap naar uw droomwoning met Livingstone

Wilt u een huis bouwen? Livingstone ontzorgt u graag bij het realiseren van uw droomvilla. Wij begeleiden u bij uw keuzes gedurende het gehele traject! Het creëren van uw droomvilla begint bij het maken van een goed ontwerp, gevolgd door het maken van de juiste keuzes op afwerkings- en comfortniveau. Om uw droomvilla te kunnen realiseren, is een goede planning heel belangrijk. In dit artikel vertellen we u er meer over.

landelijk wonen

Stap voor stap naar uw droomwoning

  • Onze specialisten begeleiden en ontzorgen u volledig. Tijdens de verschillende afspraken maken we de plannen samen steeds concreter.
  • We zorgen dat de welstandscommissie uw ontwerp goedkeurt en dat alle vergunningen zijn geregeld. Daar hebt u geen omkijken naar.
  • Samen met onze partner Geijsel Kroon helpen we u bij het verkrijgen van de juiste financiering en het tijdig aanleveren van de benodigde stukken.
  • Samen met onze woonconceptpartners gaat u aan de slag om ontwerpen te maken voor uw interieur, keuken, badkamer, haard, verlichting en tuin.
  • De bouwplaats-specialist checkt de kavel, neemt maatregelen voor nutsvoorzieningen, riolering en fundering. De constructeur berekent de fundering.
luxe wonen

Grip op de planning

Als u nu de Livingstone app downloadt, hebt u de planning altijd bij de hand. Zo houdt u heel gemakkelijk overzicht en weet u wanneer u tijd moet vrijhouden voor een afspraak met uw architect. Of met de ontwerper van bijvoorbeeld uw tuin of keuken. Bovendien leest u hier hoe u zich op elk gesprek voorbereidt en vindt u er de documenten die u daarvoor eventueel nodig heeft. Ook fijn: is er iets klaar, dan kunt u dat in de app meteen afvinken.

Download hier de planning

Een huis laten bouwen?

Bent u overtuigd en wilt u een eigen huis laten bouwen? Ga dan voor een villa van Livingstone. Wij realiseren graag de villa van uw dromen!

Wilt u meer weten? Vraag ons inspiratieboek aan of maak een afspraak met een van onze architecten op ons inspiratieplein.

❮ Naar nieuwsoverzicht