Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Appingedam

Over Villa Appingedam

Twijfelt u nog tussen een landelijke en een meer moderne nieuwe woning? Laat u dan inspireren door Villa Appingedam; een prachtige landelijke woning in een modern jasje, geheel zoals onze opdrachtgevers het wensten. Uiteraard zijn landelijke onderdelen zoals de rieten kap en zwart gepotdekselde delen opgenomen in dit unieke ontwerp. Moderne accenten zijn onder meer terug te vinden in de strakke belijning, de royale raampartijen en de robuuste entree.

Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op uw kavel? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met een van onze architecten. Zij kunnen u uitgebreid informeren en adviseren en zij maken ook voor graag een woningontwerp op maat! Bel naar 076 – 5735 735, wij horen graag meer over uw bouwplannen.

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 201 m2 Kamers: 5 Inhoud: 950 m3 Goothoogte: 2.8 m Nokhoogte: 8.9 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.