Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Bavel

Over Villa Bavel

Deze schuurwoning heeft een warme uitstraling dankzij de combinatie van de donkere stenen, kozijnen en dakoverstekken. De berging is aan de voorzijde gemetseld in dezelfde donkere kleur steen, waardoor het een geheel wordt. De voorzijde van de woning waarborgt de privacy van de opdrachtgever. Aan de rechterzijde loopt de voorgevel ook nog een stukje door in de tuin zodat u heerlijk beschut op het terras van uw tuin kunt genieten!

De achterzijde van deze woning bestaat uit royale raampartijen waardoor u verzekerd bent van veel natuurlijke lichtinval! Hier is de berging afgewerkt met gepotdekselde delen, perfect passend bij de uitstraling van de schuurwoning.

Deze schuurwoning kent vele indelingsmogelijkheden. Via de entree heeft u toegang tot de hal, de woonkamer, keuken en eetkamer met schitterende vide. Ook zijn op de begane grond 2 werkkamers, een televisiekamer en een bijkeuken gerealiseerd. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, waarvan een met ruime inloopkast en eigen badkamer, een tweede badkamer en een technische ruimte. Via een vlizotrap is de tweede verdieping te bereiken.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 238 m2 Kamers: 9 Inhoud: 966 m3 Goothoogte: 2,9 m Nokhoogte: 8,8 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Met veel enthousiasme ben ik al ruim 25 jaar werkzaam als architect. Mijn interesse in het zelf ontwerpen en bouwen begon tijdens mijn tienerjaren, toen mijn ouders een eigen huis lieten ontwerpen en bouwen. Na de middelbare school was de keuze voor de studierichting architectuur aan de TU in Eindhoven dan ook snel gemaakt, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.