Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villa BavelDeze villa is ontworpen door Richard Martens

Over Villa Bavel

Deze schuurwoning heeft een warme uitstraling dankzij de combinatie van de donkere stenen, kozijnen en dakoverstekken. De berging is aan de voorzijde gemetseld in dezelfde donkere kleur steen, waardoor het een geheel wordt. De voorzijde van de woning waarborgt de privacy van de opdrachtgever. Aan de rechterzijde loopt de voorgevel ook nog een stukje door in de tuin zodat u heerlijk beschut op het terras van uw tuin kunt genieten!

De achterzijde van deze woning bestaat uit royale raampartijen waardoor u verzekerd bent van veel natuurlijke lichtinval! Hier is de berging afgewerkt met gepotdekselde delen, perfect passend bij de uitstraling van de schuurwoning.

Deze schuurwoning kent vele indelingsmogelijkheden. Via de entree heeft u toegang tot de hal, de woonkamer, keuken en eetkamer met schitterende vide. Ook zijn op de begane grond 2 werkkamers, een televisiekamer en een bijkeuken gerealiseerd. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, waarvan een met ruime inloopkast en eigen badkamer, een tweede badkamer en een technische ruimte. Via een vlizotrap is de tweede verdieping te bereiken.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties

Oppervlakte: 238 m2 Kamers: 9 Inhoud: 966 m3 Goothoogte: 2,9 m Nokhoogte: 8,8 m

We maken graag een ontwerp op maat.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag