Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Berkel en Rodenrijs

Over Villa Berkel en Rodenrijs

Deze schitterende villa in Berkel en Rodenrijs is een exclusief woningontwerp met veel aandacht voor detail. Dit ontwerp is geheel op basis van de woonwensen van onze opdrachtgevers ontworpen. De villa kent als het ware twee gezichten; de voorzijde van de woning oogt ingetogen en compact, de achterzijde is juiste open en royaal ontworpen. Deze combinatie zorgt voor een speels eindresultaat.

Het contrasterend kleurgebruik in de gevels en de royale dakoverstekken zorgen samen voor een robuuste uitstraling. Dankzij de verspringende gevels en wisselde kapvorm heeft deze woning een geheel eigen karakter. De royale raampartijen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval waardoor deze woning garant staat voor veel wooncomfort.

Zoekt u meer woninginspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.