Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Berkel en Rodenrijs

Over Villa Berkel en Rodenrijs

Deze schitterende villa in Berkel en Rodenrijs is een exclusief woningontwerp met veel aandacht voor detail. Dit ontwerp is geheel op basis van de woonwensen van onze opdrachtgevers ontworpen. De villa kent als het ware twee gezichten; de voorzijde van de woning oogt ingetogen en compact, de achterzijde is juiste open en royaal ontworpen. Deze combinatie zorgt voor een speels eindresultaat.

Het contrasterend kleurgebruik in de gevels en de royale dakoverstekken zorgen samen voor een robuuste uitstraling. Dankzij de verspringende gevels en wisselde kapvorm heeft deze woning een geheel eigen karakter. De royale raampartijen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval waardoor deze woning garant staat voor veel wooncomfort.

Zoekt u meer woninginspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.