Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Best

Over Villa Best

Deze villa is een exclusief woningontwerp met een moderne bouwstijl. De strakke belijning en het contrasterend kleur- en materiaalgebruik geven deze unieke woning een stijlvolle uitstraling. De verspringende gevels zorgen hierbij voor een speels effect. Dankzij de royale raampartijen aan de achterzijde van de woning, wordt er in de woning een open en lichte en open sfeer gecreëerd.
Dit unieke woningontwerp kan perfect worden ingericht als levensloopbestendige woning met alle voorzieningen op de begane grond.

Net als villa Best worden al onze woningen op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat perfect aansluit op uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag direct met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw vrijblijvende afspraak via 076 – 5735 735 of dit afspraakformulier.

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.