Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Bonaventura

Over Villa Bonaventura

Villa Bonaventura is een exclusieve, op maat ontworpen schuurwoning met bijpassende vrijstaande berging. Opvallend zijn het stijlvolle kleurgebruik en de schitterende houten elementen. De voorzijde van de woning oogt speels dankzij het wisselend lijnenspel in de gevel.

De prachtige inpandige veranda aan de zijkant van deze schuurwoning is imposant ontworpen met robuuste houten kolommen en houten detaillering. De veranda loopt door naar de achterzijde van de woning en biedt hiermee een zee aan ruimte om heerlijk te kunnen genieten van de tuin.

Bent u op zoek naar een unieke schuurwoning? Of heeft u voorkeur voor een andere bouwstijl? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 277 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1511 m3 Goothoogte: 3,2 m Nokhoogte: 8,3 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Met veel enthousiasme ben ik al ruim 25 jaar werkzaam als architect. Mijn interesse in het zelf ontwerpen en bouwen begon tijdens mijn tienerjaren, toen mijn ouders een eigen huis lieten ontwerpen en bouwen. Na de middelbare school was de keuze voor de studierichting architectuur aan de TU in Eindhoven dan ook snel gemaakt, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.