Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Cassele

Over Villa Cassele

Deze unieke jaren ’30 woning is een schitterend ontwerp met een stijlvol karakter. De kenmerkende rode gevelstenen geven de woning een warme uitstraling. Opvallende details zijn de verspringende kapvorm en royale dakoverstekken, de robuuste schoorsteen en de gepotdekselde geveldelen op de eerste verdieping. Ook de prachtige erker is geheel in jaren ’30 stijl ontworpen.

Net als al onze andere ontwerpen is ook Villa Cassele geheel naar wens van onze opdrachtgever ontworpen. Ook voor maken onze architecten graag een uniek ontwerp op maat wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Plan vandaag nog een afspraak via telefoonnummer 076 – 5735 735 .

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 244 m2 Kamers: 7 Inhoud: 862 m3 Goothoogte: 6,2 m Nokhoogte: 10,2 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.