Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa De Braacken

Over Villa De Braacken

Villa De Braacken is een stijlvolle, uniek ontworpen villa met elegante uitstraling. De wit gestucte gevels met donkere belijning, de grijs gemetselde schoorsteen en schitterende houten elementen zorgen samen voor een sfeervol karakter.

Dankzij de knik in de zijgevel wordt de tuin aan deze zijde als het ware omarmt door de woning. Hierdoor vormen villa en tuin samen een mooi geheel.

Zoals alle Livingstone woningen is ook villa De Braacken geheel op basis van de woonwensen van onze opdrachtgevers ontworpen. Voor u maken onze architecten ook graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw specifieke woonideeën. Wilt u graag met eens met een van onze architecten aan tafel? Plan dan hier uw vrijblijvende afspraak in. Zoekt u eerst meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 136 m2 Kamers: 5 Inhoud: 886 m3 Goothoogte: 2.8 m Nokhoogte: 8.2 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.