Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villa De KwakelDeze villa is ontworpen door Marco Bakkers

Over Villa De Kwakel

Deze moderne villa springt in het oog dankzij het contrasterend kleurgebruik in de gevels. De strakke belijning en royale raampartijen zorgen voor een stijlvol en licht geheel.  De veranda, tussen de woning en de berging, en het zwembad in de tuin zorgen voor een luxe uitstraling.

Via de ruime entree heeft u op de begane grond toegang tot de eetkamer, woonkamer en keuken. Dankzij de vide heeft deze benedenverdieping een open en ruimtelijk karakter. Ook is hier een kantoorruimte gerealiseerd. Via de volledig overkapte veranda heeft u toegang tot twee bergingen in de tuin.

De vaste trap naar de eerste verdieping bevindt zich achter de keuken. Op de eerste verdieping is een royale slaapkamer met eigen balkon en inloopkast gecreëerd. Daarnaast kunt u hier een tweede slaapkamer, badkamer en wasruimte met technische ruimte vinden. Via een vlizotrap is de berging op de tweede verdieping bereikbaar.

Weet u al hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien? Of wilt u graag eens met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken?Bel dan 076 – 5735735 of plan direct een afspraak in!

Specificaties

Oppervlakte: 226 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.144 m3 Goothoogte: 6,4 m Nokhoogte: 9,1 m

We maken graag een ontwerp op maat.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag