Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa De Lier

Over Villa De Lier

Dit unieke woningontwerp heeft een robuuste uitstraling. De combinatie van verschillende materialen en kleuren vormt samen een stoer geheel. De blikvanger aan de voorzijde van de schuurwoning is de imposante entree. Aan de achterzijde is de inpandige veranda een heerlijke plek voor onze opdrachtgevers om te kunnen relaxen en genieten van hun tuin.

Net zoals al onze andere woningen, is ook deze villa op maat ontworpen door een van onze architecten. Heeft u bouwplannen? Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u eerst nog meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.