Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Delft

Over Villa Delft

De entree van villa Delft is de echte eye-catcher van de woning; robuust en stijlvol tegelijk! De voorzijde van de villa is geheel symmetrisch ontworpen en ook de berging past geheel in deze stijl. Aan de achterzijde een prachtige veranda. Hier kunt u optimaal genieten van uw tuin.

Weet u al hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien? Of wilt u graag eens met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken? Bel dan 076 – 5735 735 of plan direct een afspraak in!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 252 m2 Kamers: 6 Inhoud: 1.123 m3 Goothoogte: 3,7 m Nokhoogte: 6,9 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.