Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Doetinchem

Over Villa Doetinchem

Villa Doetinchem is naar wens van de opdrachtgever ontworpen als meergeneratiewoning; een combinatie van twee zelfstandige woonruimtes onder één dak. Hierbij hebben de bewoners gezamenlijke voordelen maar toch de privacy van hun eigen woning!

Dit unieke ontwerp heeft een industriële look dankzij de stoere, robuuste belijning en details in zowel de gevels als de kozijnen. Deze meergeneratiewoning, ook wel kangoeroewoning of mantelzorgwoning genoemd, is voorzien van een woning op de begane grond en een woning op de eerste verdieping. Deze verdieping is ook bia een aparte trap aan de buitenzijde toegankelijk.

Wilt u ook een meergeneratiewoning bouwen? Onze architecten helpen u graag verder. Bel 076 – 5735 735 en plan een afspraak in met een van onze architecten. Wilt u eerst nog meer woninginspiratie ontvangen? Vraag dan ons inspiratieboek aan.

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 277 m2 Kamers: 6 Inhoud: 1.111 m3 Goothoogte: 6,1 m Nokhoogte: 11,0 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.