Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villa DuijnzichtDeze villa is ontworpen door Frank van Ierssel

Over Villa Duijnzicht

“Het is eigenlijk maar een moeilijk perceel, was onze eerste reactie. Het loopt helemaal schuin af, met wel drie meter verval in de tuin. In eerste instantie denk je dan: beneden een kelder en boven een huis.”

“Samen aan tafel met de architect bespraken we onze ideeën en al snel ontstond er een fantastisch bouwplan. De afwijkende vorm van de kavel bleek de basis te zijn voor een verrassend en aangenaam huis. Uiteindelijk kwam er geen ‘gewone’ kelder onder het huis, maar een hoofdslaapkamer met vrij uitzicht op de tuin.”

“Op de eerste verdieping is de woonkamer met een prachtig vergezicht in de duinen. Het brede houten balkon is als het ware een verlenging van de huiskamer. De drie ruime slaapkamers op de bovenverdieping worden geaccentueerd door de prachtige vide bij de entree. Het huis past helemaal bij de duinomgeving en de indeling past helemaal bij ons.”

Weet u al hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien? Of wilt u graag eens met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken?Bel dan 076 – 5735735 of plan direct een afspraak in!

Specificaties

Oppervlakte: 396 m2 Kamers: 6 Inhoud: 1.262 m3 Goothoogte: 2,9 m Nokhoogte: 7,7 m

We maken graag een ontwerp op maat.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag