Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Moderne Villa te Gilze

Over Moderne Villa te Gilze

Villa te Gilze is een exclusief woningontwerp met een stoere uitstraling. Deze op maat ontworpen schuurwoning kent verschillende prachtige details en valt op door het speels uitgewerkte lijnenspel en het contrasterend kleurgebruik in gevelstenen. De houten gevelbekleding en de houten elementen bij de entree en de veranda geven de woning een landelijke, natuurlijke uitstraling. Aan de achterzijde is woning uitgebouwd waardoor deze woning levensloopbestendig is in te richten.

Net zoals al onze andere woningen, is ook deze villa op maat ontworpen voor onze opdrachtgever. Heeft u ook bouwplannen? Onze architecten maken voor u graag een woningontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Wilt u graag eens vrijblijvend met een van onze architecten aan tafel? Maak dan een afspraak via 076 – 5735 735 Wij helpen u graag bij het realiseren van uw woondroom!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 349 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1116 m3 Goothoogte: 3,3 m Nokhoogte: 9,4 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.