Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Halsteren

Over Villa Halsteren

Villa Halsteren uniek woningontwerp met zowel landelijke als moderne stijlinvloeden. Opvallend zijn de verspringende daken en gevels, dit geeft de woning een imposante uitstraling. Dankzij de combinatie van de witte gevelstenen en de houten elementen vallen de gevels extra op. Deze speelse bouwstijl is ook aan de achterzijde van de woning doorgetrokken.

De woning is aan de zijkant en de achterzijde royaal uitgebouwd, waardoor er ruimte ontstaat voor een riante leefkeuken. De grote raampartijen zorgen hier voor een optimale verbinding met de tuin. Kortom, villa Halsteren is een uniek woningontwerp met veel aandacht voor luxe en comfort.

Zoekt u meer woninginspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.