Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Halsteren

Over Villa Halsteren

Villa Halsteren uniek woningontwerp met zowel landelijke als moderne stijlinvloeden. Opvallend zijn de verspringende daken en gevels, dit geeft de woning een imposante uitstraling. Dankzij de combinatie van de witte gevelstenen en de houten elementen vallen de gevels extra op. Deze speelse bouwstijl is ook aan de achterzijde van de woning doorgetrokken.

De woning is aan de zijkant en de achterzijde royaal uitgebouwd, waardoor er ruimte ontstaat voor een riante leefkeuken. De grote raampartijen zorgen hier voor een optimale verbinding met de tuin. Kortom, villa Halsteren is een uniek woningontwerp met veel aandacht voor luxe en comfort.

Zoekt u meer woninginspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.