Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Heemskerk

Over Villa Heemskerk

Villa Heemskerk is een op maat ontworpen woning met een robuust uiterlijk. De verspringende gevels zorgen voor een uniek, speels geheel. Opvallend is het wisselende materiaalgebruik. De combinatie van de grijze gemêleerde gevelstenen, de gestucte accenten en de houten panelen geven deze villa een geheel eigen karakter. Dankzij de royale raampartijen heeft deze woning binnen een lichte en open sfeer en staat deze villa garant voor veel wooncomfort.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan hier uw vrijblijvende afspraak of bel naar 076 – 5735 735.

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 200 m2 Kamers: 6 Inhoud: 1.122 m3 Goothoogte: n.v.t. m Nokhoogte: 6,4 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.