Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Heemskerk

Over Villa Heemskerk

Villa Heemskerk is een op maat ontworpen woning met een robuust uiterlijk. De verspringende gevels zorgen voor een uniek, speels geheel. Opvallend is het wisselende materiaalgebruik. De combinatie van de grijze gemêleerde gevelstenen, de gestucte accenten en de houten panelen geven deze villa een geheel eigen karakter. Dankzij de royale raampartijen heeft deze woning binnen een lichte en open sfeer en staat deze villa garant voor veel wooncomfort.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan hier uw vrijblijvende afspraak of bel naar 076 – 5735 735.

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 200 m2 Kamers: 6 Inhoud: 1.122 m3 Goothoogte: n.v.t. m Nokhoogte: 6,4 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.