Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Hellevoetsluis

Over Villa Hellevoetsluis

Villa Hellevoetsluis is een villa met twee gezichten. Aan de voorzijde oogt de woning compact en robuust. Aan de achterzijde oogt de woning luxe en imposant. Het geheel is een mooie mix van een lichte plint met hoge accenten in het midden en een mooie donkere bovenlaag. Het is een kubistisch ontwerp dat door de schitterende rieten kap neigt naar een landelijke sfeer, maar oogt door de aluminium nok tegelijkertijd ook strak en modern. Het geheel is een schitterende, exclusieve villa met veel leefruimte die garant staat voor veel woonplezier!

Is dit de woning van uw dromen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 076 – 5735 735 en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 349 m2 Kamers: 6 Inhoud: 1.402 m3 Goothoogte: 5,1 m Nokhoogte: 8,8 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.