Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Hoevelaken

Over Villa Hoevelaken

Villa Hoevelaken is een exclusief woningontwerp met zowel landelijke als moderne stijlinvloeden. De gevels zijn opgebouwd uit een combinatie van wit stucwerk en donkere gevelstenen. Dankzijhet stucwerk oogt de woning strak, maar tegelijkertijd speels dankzij het lijnenspel van de raampartijen, het metselwerk en de kapvorm. Aan de achterzijde is woning royaal uitgebouwd waardoor de mogelijkheid bestaat om de woning levensloopbestendig in te delen met een slaap- en badkamer op de begane grond.

Heeft u al een bouwkavel in bezit? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Onze architecten helpen u graag verder met de vertaling van uw woonwensen naar een woningontwerp op maat. Plan uw afspraak via 076 – 5735 735. Zoekt u liever eerst nog even verder naar meer woninginspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan.

Specificaties

Specificaties

Inhoud: 1485 m3 Goothoogte: 3 m Nokhoogte: 8,5 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.