Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Huizen

Over Villa Huizen

Deze imposante villa heeft een imposante uitstraling dankzij de geheel symmetrisch ontworpen voorgevel en het gebruik van warme, natuurlijke materialen en kleuren als gevelbekleding.

De gehele woning is voorzien van royale raampartijen waardoor u verzekerd bent van veel natuurlijke lichtinval en een open sfeer in de woning! Aan de achterzijde is de robuuste, gemêleerd gemetselde schoorsteen de eyecatcher.

Al onze woningen worden door onze architecten en ontwerpers op maat ontworpen voor onze opdrachtgevers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat perfect voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Wilt u graag eens vrijblijvend met een van onze architecten aan tafel? Plan dan uw afspraak via deze website of via telefoon 076 – 5735 735. Zoekt u eerst nog meer woninginspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan.

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 454 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.837 m3 Goothoogte: 5,9 m Nokhoogte: 8,5 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Met veel enthousiasme ben ik al ruim 25 jaar werkzaam als architect. Mijn interesse in het zelf ontwerpen en bouwen begon tijdens mijn tienerjaren, toen mijn ouders een eigen huis lieten ontwerpen en bouwen. Na de middelbare school was de keuze voor de studierichting architectuur aan de TU in Eindhoven dan ook snel gemaakt, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.