Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Hummelo

Over Villa Hummelo

Villa Hummelo is exclusief ontworpen royale villa met een modern landelijke uitstraling. De combinatie van de lange grijze gevelstenen, de donkere accenten en de rieten kap zorgen ervoor dat deze woning een geheel eigen karakter heeft met een luxe uitstraling. Deze royale Livingstone villa staat dan garant voor veel wooncomfort.

Alle Livingstone woningen worden door onze architecten op maat ontworpen voor onze opdrachtgevers.  Ook voor u maken wij graag een uniek woningontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak via 076 – 5735 735. Zoekt u eerst nog meer woninginspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan.

Specificaties

Specificaties

Inhoud: 1516 m3 Goothoogte: 4 m Nokhoogte: 9,1 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.