Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa IJsselstein

Over Villa IJsselstein

Ook villa IJsselstein is een exclusief woningontwerp dat speciaal door onze architect is ontworpen voor onze opdrachtgever. Het eindresultaat is een riante villa in landelijke sfeer met moderne invloeden. De combinatie van donkere gevelstenen met witte gestucte geveldelen, het donkere risaliet en de prachtige rieten kap geeft de villa een luxe uitstraling.

Aan de achterzijde is woning royaal uitgebouwd en is ook de ruime kelder zichtbaar. Deze aanvullende ruimte geeft toegang tot de tuin en levert mede daardoor extra wooncomfort.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een exclusief woningontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735. Zoekt u eerst meer woninginspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan.

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.