Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa IJsselstein

Over Villa IJsselstein

Ook villa IJsselstein is een exclusief woningontwerp dat speciaal door onze architect is ontworpen voor onze opdrachtgever. Het eindresultaat is een riante villa in landelijke sfeer met moderne invloeden. De combinatie van donkere gevelstenen met witte gestucte geveldelen, het donkere risaliet en de prachtige rieten kap geeft de villa een luxe uitstraling.

Aan de achterzijde is woning royaal uitgebouwd en is ook de ruime kelder zichtbaar. Deze aanvullende ruimte geeft toegang tot de tuin en levert mede daardoor extra wooncomfort.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een exclusief woningontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735. Zoekt u eerst meer woninginspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan.

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.