Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villa KorenweideDeze villa is ontworpen door Richard Martens

Over Villa Korenweide

Deze royale villa heeft luxe uitstraling dankzij de combinatie van wit gekeimde gevels met donkere accenten en de  prachtige rieten kap. De stijlvolle voorzijde van woning is symmetrisch opgebouwd met verschillende mooie details waaronder de verspringende gevel, luiken, gepotdekselde delen, forse dakoverstekken en de fraaie dakkapellen. Aan de voorzijde is ook de berging toegankelijk. Deze berging oogt qua stijl hetzelfde als de entree van deze villa.

De achterzijde van de woning is voorzien van grote raampartijen tot aan de grond. Achter de berging is deze villa royaal uitgebouwd. Ook bevindt zich hier nog een volledig geïntegreerde veranda.

De levensloopbestendige woning is op de begane grond royaal en open van opzet. Dankzij de prachtige vide en de vele ramen heeft is hier veel natuurlijk lichtinval en heerst er een open sfeer. Ook de slaapkamer heeft dankzij de vide een groots en open karakter. Op de eerste verdieping zijn nog eens drie slaapkamers en een badkamer gecreëerd.

Is dit de woning van uw dromen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Specificaties

Oppervlakte: 222 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.187 m3 Goothoogte: 2,9 m Nokhoogte: 7,9 m

We maken graag een ontwerp op maat.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag