Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Kwintsheul

Over Villa Kwintsheul

Deze prachtige klassieke notariswoning is geheel op basis van de specifieke woonwensen van onze opdrachtgever ontworpen.

De symmetrische voorgevel geeft deze villa een stijlvol, statig karakter. Dankzij de warme rode stenen heeft de woning een sfeervolle uitstraling. De royale villa is aan de achterzijde nog extra uitgebouwd en voorzien van een riante veranda.

Deze schitterende villa biedt een zee aan woon- en werkruimte. De entree oog imposant dankzij de prachtige vide. Op de begane grond is naast een ruime woonkamer en leefkeuken ook een werkkamer gerealiseerd. Op de eerste verdieping en tweede verdieping zijn samen nog zes slaapkamers en twee badkamers gecreëerd.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor uw droomhuis? Maak een afspraak met een van onze architecten of ontwerpers en laat ook uw droomwoning ontwerpen!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 230 m2 Kamers: 7 Inhoud: 1.256 m3 Goothoogte: 6,2 m Nokhoogte: 9,9 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.