Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Lindehorst

Over Villa Lindehorst

Deze riante, exclusieve Livingstone villa is helemaal op maat voor onze opdrachtgever ontworpen. De combinatie van landelijke en moderne stijlinvloeden zorgen voor een imposante, stijlvolle uitstraling.

De voorzijde van woning is met veel aandacht voor detail ontworpen en wordt gekenmerkt door een strak lijnenspel in de gevels. De combinatie van grijze gevelstenen en de houten elementen is ook doorgetrokken naar de achterzijde van de woning. Opvallend is de knik in de gevel te noemen, de woning loopt als het ware met de kavel mee. Dit biedt zowel binnen als buiten de mogelijkheid om ruimtes knus in te delen. De achterzijde van villa Lindehorst woning heeft een open karakter. De schitterende rieten kap, de royale raampartijen en de inpandige veranda creëren een luxe uitstraling van deze woning die garant staat voor veel woongenot.

Wilt u meer weten? Kom dan eens langs op ons inspiratieplein in Breda! Wij horen graag meer over uw bouwplannen en maken ook graag voor u een woningontwerp dat geheel past bij uw persoonlijke woonwensen!

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.