Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Maassluis

Over Villa Maassluis

Droomt u van uw persoonlijke schuurwoning? Laat u inspireren door villa Maassluis; een unieke, op maat ontworpen woning. Opvallend aan dit ontwerp is de combinatie van de warme, rode gevelstenen en de houten elementen aan de gevel. De schitterende rieten kap maakt het plaatje helemaal af.

De prachtige veranda over de gehele achterzijde van de woning is fraai ontworpen met robuuste houten kolommen. Hier hebben onze opdrachtgever een zee aan ruimte om optimaal te kunnen genieten van hun tuin.

Bent u op zoek naar een uniek woningontwerp? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.