Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villa MaastrichtDeze villa is ontworpen door Richard Martens

Over Villa Maastricht

Opvallend aan dit ontwerp is de combinatie van de witgekeimde gevels en de prachtige houten details en afwerking. De voorzijde van de woning waarborgt de privacy van de opdrachtgever. De achterzijde van de woning oogt modern en exclusief dankzij de grote raampartijen en donkere belijning. Ook hier krijgt de woning dankzij de houten elementen een stijlvolle uitstraling.  De inpandige veranda is volledig in stijl ontworpen en hier kunt u volop genieten van het uitzicht op de tuin.

U betreedt deze woning via de entree aan de zijkant van de woning. Hier heeft u direct toegang tot de woonkamer. Dankzij de vide in deze ruimte heeft deze ruimte een een open en imposant karakter. De royale leefkeuken is het centrale middelpunt van deze exclusieve villa. Via deze keuken heeft u direct toegang tot de sfeervolle veranda.  In de hal kunt u via het separate trappenhuis naar de eerste verdieping. Hier zijn twee slaapkamers gecreëerd, waarvan een met eigen badkamer. Ook is er een werkkamer en separaat toilet op deze verdieping te vinden.

Is dit de woning van uw dromen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Specificaties

Oppervlakte: 155 m2 Kamers: 4 Inhoud: 775 m3 Goothoogte: 3,4 m Nokhoogte: 8,1 m

We maken graag een ontwerp op maat.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag