Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Mijnsheerenland

Over Villa Mijnsheerenland

Deze imposante, levensloopbestendige villa heeft dankzij de kubistische vorm een robuust uiterlijk. In het ontwerp van deze royale villa is gekozen voor een rijke houten detaillering. De houten accenten op de begane grond en de houten gevelbekleding op de eerste verdieping in combinatie met de forse dakoverstekken en de prachtige steenkleur maken het een stijlvol ontwerp. Aan de voorzijde is de privacy van onze opdrachtgever gewaarborgd. De achterzijde van deze villa is daarentegen speels en open ontworpen. Ook hier zien we dezelfde prachtige houten elementen in het ontwerp terug. De riante veranda biedt een heerlijk plekje om optimaal te kunnen genieten van de tuin.

Dit unieke woningontwerp is op maat ontworpen voor onze opdrachtgever. Ook voor u maken onze architecten graag een persoonlijk woningontwerp wat geheel voldoet aan uw specifieke woonwensen. Zoekt u eerst meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 198 m2 Kamers: 8 Inhoud: 1.573 m3 Goothoogte: 5,9 m Nokhoogte: 8,6 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Met veel enthousiasme ben ik al ruim 25 jaar werkzaam als architect. Mijn interesse in het zelf ontwerpen en bouwen begon tijdens mijn tienerjaren, toen mijn ouders een eigen huis lieten ontwerpen en bouwen. Na de middelbare school was de keuze voor de studierichting architectuur aan de TU in Eindhoven dan ook snel gemaakt, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.