Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Muiderberg

Over Villa Muiderberg

Deze exclusieve, moderne villa met uniek lijnenspel heeft een robuuste uitstraling. De woning oogt direct opvallend dankzij de speels ontworpen gevel- en daklijnen. Ook de afwisseling in materiaal- en kleurgebruik is opvallend. Op de begane grond is de gevel gemetseld in een warme, donkere steen, de eerst en tweede verdieping zijn voorzien van gemêleerd metselwerk.

De gehele woning is voorzien van royale ramen, waardoor in elke ruimte optimaal geprofiteerd wordt van veel natuurlijk lichtinval.

De specifieke woonwensen van onze opdrachtgevers zijn voor onze architecten de basis van het woningontwerp. Al onze woningen worden dan ook op maat ontworpen. Bent u ook op zoek naar een uniek ontwerp van uw droomhuis?  Maak dan een afspraak via 076 – 5735 735.

Zoekt u eerst meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 178 m2 Kamers: 6 Inhoud: 1.254 m3 Goothoogte: 8,0 m Nokhoogte: 9,8 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.