Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villa NaardenDeze villa is ontworpen door Marco Bakkers

Over Villa Naarden

Deze exclusieve, landelijke villa oogt imposant, maar ook sfeervol dankzij de fraaie rieten kap en de royale dakoverstekken.  De combinatie van de wit gekeimde gevels, de donkere luiken en de houten gevelbekleding maken het ontwerp echt helemaal af. De prachtige veranda past qua stijl volledig in het plaatje en zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van de tuin!

De begane grond is praktisch ingedeeld met een ruime entrée, een separate televisiekamer, een royale leefkeuken met bijkeuken en een woonkamer. De veranda biedt hier nog extra woon- en leefruimte. De trap is in het midden van de woning gerealiseerd. Dankzij de vide heeft deze ruimte een open en sfeervol karakter. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers gerealiseerd. De eerste slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer en inloopkast. Deze slaapkamer oogt extra royaal dankzij de vide. Ook de tweede slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer. Op deze verdieping is ook nog een wasruimte gecreëerd. De technische ruimte en berging op de tweede verdieping zijn bereikbaar via een vaste trap.

Wilt u graag meer weten over dit ontwerp? Of wilt u graag de mogelijkheden voor een ontwerp op maat bespreken? Maak een afspraak met een van onze architecten of ontwerpers en laat uw droomwoning ontwerpen!

Specificaties

Oppervlakte: 248 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.310 m3 Goothoogte: 5,5 m Nokhoogte: 11,0 m

We maken graag een ontwerp op maat.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag