Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Nieuwkoop

Over Villa Nieuwkoop

Villa Nieuwkoop is een exclusief woningontwerp met twee gezichten. Aan de voorzijde oogt de woning statig en springt het constraterend kleur- en materiaalgebruik direct in het oog.

De achterzijde is deze unieke kleurencombinatie doorgetrokken maar zijn de gevels compleet anders ontworpen. Dankzij de royale raampartijen aan de achterzijde hebben onze opdrachtgevers veel lichtinval in de woning wat direct een lichte en open sfeer creëert. De veranda is geheel in stijl van de woning ontworpen. Hier kunnen onze opdrachtgevers heerlijk genieten van de tuin!

Heeft u bouwplannen en wilt u eens met een van onze architecten aan tafel om uw woonwensen te bespreken? Bel ons voor een eerste, vrijblijvende afspraak op 076 – 5735 735. Wij hopen u binnenkort te ontmoeten!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 225 m2 Kamers: 6 Inhoud: 880 m3 Goothoogte: 5,9 m Nokhoogte: 9,0 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.