Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Numansdorp

Over Villa Numansdorp

Villa Numansdorp is een op maat ontworpen woning met een robuust karakter. De verspringende gevels zorgen voor een speelse en unieke uitstraling. De voorzijde van de woning oogt meer ingetogen, de achterzijde van de woning daarentegen oogt imposant. Opvallend is het wisselende materiaalgebruik. De combinatie van de witte gevels en de houten geveldelen maakt deze villa extra sfeervol. Dankzij de royale raampartijen aan de achterzijde heeft deze woning binnen een lichte en open sfeer en staat deze villa garant voor veel wooncomfort.

Al onze woningen worden op basis van de persoonlijke woonwensen van de opdrachtgever ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan hier uw vrijblijvende afspraak of bel naar 076 – 5735 735.

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 379 m2 Kamers: 4 Inhoud: 1.350 m3 Goothoogte: n.v.t. m Nokhoogte: 6,6 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Met veel enthousiasme ben ik al ruim 25 jaar werkzaam als architect. Mijn interesse in het zelf ontwerpen en bouwen begon tijdens mijn tienerjaren, toen mijn ouders een eigen huis lieten ontwerpen en bouwen. Na de middelbare school was de keuze voor de studierichting architectuur aan de TU in Eindhoven dan ook snel gemaakt, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.