Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Olst

Over Villa Olst

Villa Olst is een uniek vormgegeven woningontwerp met een luxe uitstraling.

De voorzijde heeft een gesloten karakter, waardoor de privacy van onze opdrachtgever gewaarborgd wordt. De achterzijde is met de grote raampartijen open van sfeer. Opvallend aan deze exclusieve villa is de ‘knik’ in de gevel. Hierdoor loopt de woning als het ware met de kavel mee.

De combinatie van de prachtige rieten kap, de imposante schoorsteen en het kleurgebruik in de gevels zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Is dit de woning van uw dromen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.