Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Ouderkerk aan de Amstel

Over Villa Ouderkerk aan de Amstel

Villa Ouderkerk aan de Amstel is een vrijstaand, geschakelde Livingstone villa. De robuuste belijning geeft deze twee woningen een stoer uiterlijk. Opvallende kenmerken zijn de asymmetrische kap met forse overstekken, de vlakke pannen die doorlopen op de gevels en de combinatie van metselwerk en stucwerk in de gevels. De houten detailleringen maken dit exclusieve woningontwerp helemaal af.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 135 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.037 m3 Goothoogte: 6,0 m Nokhoogte: 9.8 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.