Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Renesse

Over Villa Renesse

Villa Renesse is een stijlvol, kubistisch ontwerp met veel aandacht voor details zoals de combinatie van kleuren en materialen. Deze unieke woning is ontworpen volgens de persoonlijke woonwensen van onze opdrachtgever. De belijning oogt strak dankzij de donkere belijning en tegelijkertijd speels dankzij de verspringende gevels en royale dakoverstekken. De combinatie van de grijze, smalle gevelstenen en het en de houten gevelelementen zorgt voor een elegant geheel.

Heeft u ook bouwplannen, of heeft u wellicht al een bouwkavel in optie of in bezit en bent u benieuwd wat onze architecten voor u kunnen betekenen? Plan direct een vrijblijvende afspraak in en laat u informeren over de vele mogelijkheden voor het ontwerp en de bouw van uw droomhuis!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 122 m2 Kamers: 5 Inhoud: 734 m3 Goothoogte: - m Nokhoogte: 6.3 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.