Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Renesse

Over Villa Renesse

Villa Renesse is een stijlvol, kubistisch ontwerp met veel aandacht voor details zoals de combinatie van kleuren en materialen. Deze unieke woning is ontworpen volgens de persoonlijke woonwensen van onze opdrachtgever. De belijning oogt strak dankzij de donkere belijning en tegelijkertijd speels dankzij de verspringende gevels en royale dakoverstekken. De combinatie van de grijze, smalle gevelstenen en het en de houten gevelelementen zorgt voor een elegant geheel.

Heeft u ook bouwplannen, of heeft u wellicht al een bouwkavel in optie of in bezit en bent u benieuwd wat onze architecten voor u kunnen betekenen? Plan direct een vrijblijvende afspraak in en laat u informeren over de vele mogelijkheden voor het ontwerp en de bouw van uw droomhuis!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 122 m2 Kamers: 5 Inhoud: 734 m3 Goothoogte: - m Nokhoogte: 6.3 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.