Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Rhoon

Over Villa Rhoon

Villa Rhoon is een op maat ontworpen woning met daarbij veel aandacht voor detail wat zorgt voor een klassieke, luxe uitstraling. Het woningontwerp is in de basis gebaseerd op een notariswoning. De ontwerper heeft dit prachtig aangevuld met unieke, klassieke elementen die perfect aansluiten op de woonwensen van onze opdrachtgever.

Herkenbaar is het symmetrisch ontwerp van de voorgevel, dat door de makelaar boven de entree, de beide dakkapellen en de evenwichtige gevelindeling, extra wordt benadrukt. De kleur van de gevelstenen laat dit ontwerp extra stralen!

Wilt u meer informatie? Maak een afspraak met een van onze architecten of ontwerpers en laat ook uw droomwoning ontwerpen!

Specificaties

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.