Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Roelofarendsveen

Over Villa Roelofarendsveen

Villa Roelofarendsveen is een stijlvolle, op maat ontworpen villa met een karakteristieke uitstraling. De witte gevels met donkere accenten in combinatie met de prachtige materiaalkeuzes maken het ontwerp elegant geheel.

De achterzijde van de woning kent een royale uitbouw met grote raampartijen. De verspringende dakvorm geeft de woning een uniek karakter.

Zoals al onze woningen is ook villa Roelofarendsveen geheel naar de woonwensen van onze opdrachtgever ontworpen. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonideeën. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 176 m2 Kamers: 5 Inhoud: 733 m3 Goothoogte: 3,5 m Nokhoogte: 9,5 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.