Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa ‘s-Gravenhage

Over Villa ‘s-Gravenhage

Villa ’s Gravenhage is een schitterend woningontwerp met twee gezichten. Aan de voorzijde oogt de villa chique en ingetogen. De verspringende gevels en de mooie detaillering zorgen voor een unieke uitstraling. De achterzijde van de woning oog imposant en royaal dankzij het vele glas in de gevels. In dit ontwerp heeft onze architect heeft de persoonlijke woonwensen van onze opdrachtgevers optimaal verwerkt. Deze exclusieve villa staat dan ook garant voor veel woongenot!

Heeft u ook bouwplannen en bent u nog op zoek naar woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag direct met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken? Bel dan 076 – 5735 735 of plan een afspraak in!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 220 m2 Kamers: 6 Inhoud: 964 m3 Goothoogte: 6,8 m Nokhoogte: 10,5 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.