Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa ‘s-Gravenhage

Over Villa ‘s-Gravenhage

Villa ’s Gravenhage is een schitterend woningontwerp met twee gezichten. Aan de voorzijde oogt de villa chique en ingetogen. De verspringende gevels en de mooie detaillering zorgen voor een unieke uitstraling. De achterzijde van de woning oog imposant en royaal dankzij het vele glas in de gevels. In dit ontwerp heeft onze architect heeft de persoonlijke woonwensen van onze opdrachtgevers optimaal verwerkt. Deze exclusieve villa staat dan ook garant voor veel woongenot!

Heeft u ook bouwplannen en bent u nog op zoek naar woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag direct met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken? Bel dan 076 – 5735 735 of plan een afspraak in!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 220 m2 Kamers: 6 Inhoud: 964 m3 Goothoogte: 6,8 m Nokhoogte: 10,5 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Het zoeken naar ingrediënten voor droomwoningen en het creatieve proces om een ontwerp te maken waar alle stukjes op hun plek vallen, fascineert me. Ik wil inspireren en buiten de gebaande paden denken, waarbij zichtlijnen, licht, en ruimteverbinding essentieel zijn. De buitenkant moet op eigentijdse wijze volledig afgestemd zijn op het geheel.